Nyhedsbrev

Modtag nyhedsbrev om queer tango i København - få sidste nyt om de arrangementer vi afholder.
 
 

Vi gør klar til at danse queer tango i 2015

2014 blev et begivenhedsrigt og sjovt år for queer tango-miljøet i Københavnsområdet. Queertango DK afholdt tre velbesøgte introaftener fra april til juni, og en forrygende 4-dages queer tango festival i juli, med deltagere fra ind- og udland. Derudover har der også været afholdt queer milongaer i Malmö, i regi af Tangokompaniet.

Efter en god og, synes vi, velfortjent pause, er Queertango DK nu på banen igen med en række arrangementer i 2015.

Vi har indgået samarbejde med TANGOBAR på Islands Brygge, som dannede rammerne for gallamilongaen under festivalen i juli. Deres etablerede milonga omdøbes til 'TANGOBAR Queer Milonga' fire festlige fredage i foråret (og vinteren), og vi ser frem til at kunne byde jer indenfor der.

I februar inviterer vi til queer fastelavnsmilonga i egen regi, i Bøssehuset på Christiania.

Noter datoerne i din kalender med det samme, så du ikke risikerer at glemme dem, for en milonga du ikke deltager i, kommer aldrig igen! Se mere her.
 
 
  

Læs om queer tango

"Der eksisterer et stort internationalt queer tango-miljø, som vi nu bringer til København, så interesserede herhjemme kan blive en del af det," udtaler Birgitte Rigtrup, en af arrangørerne bag Copenhagen Queer Tango Days til magasinet 'Out & About'. Læs hele artiklen her.
 Augusto Balizano
 

Video fra intro-aften

Torsdag 24. april skød vi - efter halvandet års dvale - det første queer tango-arrangement i gang med introduktion til queer tango. Det blev en fantastisk aften, med dygtige undervisere, begejstret stemning og 35 entusiastiske deltagere, hvoraf ca. 25 aldrig havde danset (queer) tango før. Torsdag 22. maj holdt vi vores anden intro-aften, og herfra kan du se en videooptagelse af de dansetrin, vi lærte - danset af argentinske, Carina Mele, og danske Tina Solveig Koch. Sidste intro-aften var 19. juni. Denne aften rundede vi samtidig et skønt forår af, der bekræfter os i, at vi sammen er ved at skabe fundamentet for et queer tango-miljø i København.  Læs mere...

Copenhagen Queer Tango Days 2014

I juli arrangerede vi Copenhagen Queer Tango Days. Det blev til fire begivenhedsrige dage, med workshops, practicas og milongaer rundt omkring i byen. Vi gæstede Bøssehuset på Christiania, Vela Bar og Piso Clásico på Vesterbro, TANGOBAR på Islands Brygge og Vanløse Kulturstation. Der var dansere fra ind- og udland, humøret var højt og vejret var varmt. Læs mere om dagene her...

Queertango.dk