Q
 
Copenhagen Queer Tango Marathon

Nyhedsbrev

Modtag nyhedsbrev om queer tango i København - få sidste nyt om de arrangementer vi afholder.
 
 

Velkommen til Queertango DK

Foreningen som arbejder for at skabe gode og trygge rammer for at danse queertango i København
 
På disse sider kan du læse om vores arrangementer - både aktuelle og tidligere afholdte, og om queertango generelt.
 
 
*** Undervisning i queertango i København ***
Velkommen til undervisning i argentinsk tango/queertango i regi af PanDans og Queertango DK!

Vi mødes hver onsdag kl. 20-22 til og med 25. maj 2016 i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34.

Underviser er Sabine Rohde, som har 30 års tangoerfaring og underviser i begge roller på dansk og engelsk. Holdet er åbent for alle niveauer, da Sabine tilpasser undervisningen til gruppen, og nye deltagere er altid velkomne.

Du kan komme med eller uden partner, og du bestemmer selv om du vil føre, følge eller begge dele. Medbring indesko til at danse i.

Pris:
915 kr
Du er velkommen til at komme forbi og prøve en gang inden du beslutter dig (drop-in uden tilmelding).

Tilmelding og betaling:
www.panidraet.dk

Spørgsmål:
queertango@queertango.dk
 
***********
 
 
Besøg også vores gruppe 'queertango.dk' på Facebook, som altid er opdateret med de seneste events:
 
  

Lęs om queer tango

"Der eksisterer et stort internationalt queer tango-miljø, som vi nu bringer til København, så interesserede herhjemme kan blive en del af det," udtaler Birgitte Rigtrup, en af arrangørerne bag Copenhagen Queer Tango Days til magasinet 'Out & About'. Læs hele artiklen her.
 Augusto Balizano
 

Video fra intro-aften

Torsdag 24. april 2014 skød vi det første queer tango-arrangement i gang med introduktion til queer tango. Det blev en fantastisk aften, med dygtige undervisere, begejstret stemning og 35 entusiastiske deltagere, hvoraf ca. 25 aldrig havde danset (queer) tango før. Torsdag 22. maj holdt vi vores anden intro-aften, og herfra kan du se en videooptagelse af de dansetrin, vi lærte - danset af argentinske, Carina Mele, og danske Tina Solveig Koch. Sidste intro-aften var 19. juni. Denne aften rundede vi samtidig et skønt forår af, der bekræfter os i, at vi sammen er ved at skabe fundamentet for et queer tango-miljø i København.  Læs mere...

Copenhagen Queer Tango Days 2014

I juli arrangerede vi Copenhagen Queer Tango Days. Det blev til fire begivenhedsrige dage, med workshops, practicas og milongaer rundt omkring i byen. Vi gæstede Bøssehuset på Christiania, Vela Bar og Piso Clásico på Vesterbro, TANGOBAR på Islands Brygge og Vanløse Kulturstation. Der var dansere fra ind- og udland, humøret var højt og vejret var varmt. Læs mere om dagene her...

Queertango.dk